Vossestein afbeeldingOp zaterdag 28 mei vierde autobedrijf Vossestein haar 40-jarig jubileum en nam directeur Jan Vossestein afscheid. Het bedrijf verwelkomde zo’n 1800 bezoekers. Een dag eerder vond de symbolische bedrijfsoverdracht plaats.

Roelof Lagerweij nam het bedrijf over en werkt al 12 jaar bij Vossestein. Op de vraag wat hij gaat veranderen: ‘Ons doel is voorop te blijven lopen in de marktonwikkelingen. En met ons enthousiaste team streven we ernaar klanten te blijven verrassen.’ Klantrelatie Van Bladeren reageert: ‘Ze zijn gewoon begaan met de klanten. Ik voel me echt thuis hier.’ De bedrijfsnaam Vossestein blijft ongewijzigd.

Vrijdag vond op originele wijze de bedrijfsoverdracht plaats. Jan Vossestein stelde dat de klanten, medewerkers en leveranciers de kroonjuwelen van het bedrijf zijn. Als cliffhanger werd een filmpje afgespeeld waarop een waardetransport van kroonjuwelen te zien was. Vervolgens stopte deze wagen daadwerkelijk voor de showroom waarna de chauffeur een koffer met de kroonjuwelen van autobedrijf Vossestein overhandigde. De overdracht hiervan werd ondertekend door Roelof Lagerweij.